kindertekeningen leren lezen en begrijpen

Ervaringen

Evaluatie Opleiding Kindertekeningen leren lezen en begrijpen Blok 1 en 2

Naam: Anne Marie Teeuwen

Hoe heb je de opleiding ervaren?

Alle tekenoefeningen zijn zeer bruikbaar. Het werken met een maatje was goed. Ik ben ook tevreden over mijn eigen inbreng. De opleiding is een aanvulling op mijn werk en heb nu ook eindelijk de stap gezet om voor mijzelf te beginnen met het tekenen met kinderen. Ik heb zoveel bevestiging gekregen van jou dat ik het kan.

 

Naam: Kelly Theunis

Hoe heb je de opleiding ervaren?
Ik heb tijdens deze opleiding ontzettend veel geleerd. Het onderbewuste van kinderen dat op papier vorm krijgt is zo interessant. Bauk bracht me zover dat ik allerlei in de tekeningen kan ontdekken en aan de slag kan met  vervolgopdrachten. De ervaring die Bauk op dit gebied heeft is ontzettend groot.

 

Naam: Obs de Twijn Zwolle

Hoe hebben jullie de opleiding ervaren?

Bedankt voor de tekenlessen. We hebben veel van je geleerd over de kindertekeningen en meer!. Er zijn kinderen die nooit hebben willen tekenen en die dat nu wel doen. Stap voor stap komen we steeds verder en zien dat het hun ontwikkeling stimuleert.

Het was prettig om als team deze opleiding te doen. Team ondersteunend, gezellig en nu kunnen we het samen toepassen en elkaar feedback geven.

 

Naam: Hayley v Blitterwijk

Hoe heb je de opleiding ervaren?

Ik heb super blij en kom elke keer ontspannen thuis. De opdrachten zijn helder en duidelijk beschreven. De theorie is ook duidelijk. Met wat aanpassingen zijn alle opdrachten uitvoerbaar in het zmlk.  Bauk is top, eerlijk en betrouwbaar

 

Naam: Anet v Iersel

Hoe heb je de opleiding ervaren?

Ik heb veel inzicht gekregen ook over mijzelf. Prachtig lesmateriaal. Duidelijke instructie, mooie afbeeldingen. De opleiding is in principe toepasbaar alleen op de bso is het op een bepaalde manier te gebruiken. Alle creatieve opdrachten zijn goed te doen. Ik heb ook individueel  met een kind mogen werken.

 

Naam Thea Kuis

Hoe heb je de opleiding ervaren?

De dagen waren zinvol en actief. Het begeleidend onderzoeken van de tekening is een goed houvast. OOk om vervolgopdrachten te kunnen geven. Ze zijn goed afgestemd en opbouwend in leeftijd en moeilijkheidsgraad. Het is voor mij toepasbaar. De tekeningen geven een goed beeld over de ontwikkeling van het kind en wat hem nog tegenhoudt of wat hem kan stimuleren.

 

Naam: Angelique Eugelink

Hoe heb je de opleiding ervaren?

Het doen is zo zinvol. Dan ervaar je wat. Alles mooi afgestemd per leeftijd. Goede , mooie afwisselende materialen. Het tekeningen onderzoeken gaat goed met de formulieren en ik moet heel veel oefenen , dan wordt het steeds meer eigen. Het is voor mij zowel op school als in mijn praktijk goed toepasbaar. Ik geniet elke keer weer. Tip: tekenen met pubers!

 

Naam: Helena Vierstra

Hoe heb je de opleiding ervaren?

Zeer inspirerend en leerzaam. Mooie opbouw in de dagen. Veel kennis opgedaan in de basis en in blok 2 steeds meer verdiepen. Het materiaal is praktisch, vooral de onderzoeksformulieren. Het lesmateriaal is relevant voor de verschillende leeftijden. Bauk is toegankelijk, open, duidelijk, intuïtief en met aandacht voor iedere cursist.

 

Naam: Natascha Bruti

Hoe heb je de opleiding ervaren?

Ik heb voldoende kennis op gedaan om tekeningen te onderzoeken. Het gevoel is sterker geworden, alsof er een luikje is open gegaan. De tekenoefeningen waren goed afgestemd. Bauk paste ook aan waar het paste. Ik zie allemaal mogelijkheden om dit te integreren. Bauk is zuiver

 

 


Evaluatie Opleiding Kindertekeningen leren lezen en begrijpen Blok 3

Naam: Anita Wagenaar Jaspers

Hoe heb je de opleiding ervaren? 

Eerst blok 1 en 2 gedaan en daarna de verschillende specialisaties.
Zeer positief! Zeer ervaren docente! Veel geleerd, het heeft van begin tot eind geboeid en uitgedaagd. Was zeer passend bij mijn werksituatie( jeugdzorg, getraumatiseerde kinderen met/en hechtingsproblemen