kindertekeningen leren lezen en begrijpen

Review blok 3 ‘Wanneer het leven pijn doet’

Reviews blok 3, specialisatie: ‘Wanneer het leven pijn doet’.

 

Juni 2024


 

“Jullie zijn hele fijne opleiders met veel ervaring. De opleiding is heel praktische en laagdrempelig, waardoor het heel snel in je eigen werksituatie is toe te passen. De opbouw van de lesdagen is zorgvuldig opgebouwd en het naslagwerk / reader is heel praktisch en waardevol.
Het is een feestje om de opleidng bij TIM te volgen!”

Jeugd en gezinscoach


 

“Fanny en Joan zijn 2 professionele vrouwen met veel kennis over de onderwerpen. Ze koppelen de theorie aan eigen praktijk en werkervaring. Dit is heel fijn. Ook de diversiteit in opdrachten is prettig en zijn heel bruikbaar in de praktijk. Ik heb de lesdagen als heel waardevol en zinvol ervaren”.

Kindercoach – leerkracht SBO


 

“Een fijne praktische scholing wat goed toepasbaar is in je werkveld. Er woorden veel praktijkvoorbeelden gebruikt die goed toepasbaar zijn voor jezelf en je werkveld”.

Speltherapeut


 

“Super mooi blok, een intens thema, maar zo mooi om te gebruiken met kinderen of volwassenen om rouw, verlies, scheiding of moeilijke gevoelens een plek te geven en mee om te gaan. Het mooiste voor mij was tijdens dit blok, dat ik hier mijn gevoelens mochten zijn. Ik mocht een eigen stukje proces aan gaan”.

Eigenaresse kinderopvang – Pedagogisch coach