kindertekeningen leren lezen en begrijpen

Recensies, Blok 1

Ontdek hoe andere deelnemers de basisopleiding kindertekeningen lezen en begrijpen hebben ervaren.

 


 

Daniela: Leerkracht PO (juni 2023):

Een krachtige, korte opleiding die direct tools in handen geeft om aan de slag te gaan op creatieve wijze, zowel met groepjes kinderen als individueel. Tijdens de lesdagen ga je zelf ook creatief aan de slag, door het zelf te ervaren is het gemakkelijk over te brengen en uit te voeren in je eigen praktijk of op school. Een aanrader!

 


 

Dickie: Jeugdprofessional Intensieve Hulp (juni 2023):

Wat een geweldige, leuke cursus. Super om zelf te ervaren wat ik zelf eigenlijk in m’n tekening zeg…. Onbewust wat op papier gezet maar bij nader inzien kan ik bijna m’n levensloop erdoor vertellen. Wat een mooie opdrachten, goede opbouw, uitleg enz. Voelde goed. En ik hoop dat degene die bij mij komen tekenen zich ook veilig genoeg voelen om (onbewust) te tekenen wat ze denken/ voelen/ als geheim bewaren/ fantasie hebben of wat dan ook.  Dankjewel.

 


 

Patsy: Stage gezinscoach (Juni 2023): 

Tekenen is meer blok 1 heeft mij veel inzichten gebracht. Hier kan ik veel mee in de praktijk. Daarom ga ik ook blok 2 volgen voor de verdieping. De opleiding was heel leerzaam, maar ook gezellig en sociaal. Leuke opdrachten om te doen ook. Ik kijk uit naar september, om aan blok 2 te beginnen.

 


 

Melissa: Jeugdbeschermer (juni 2023):     

Ik heb blok 1 mogen volgen bij Fanny en Joan. Ze hebben leuke trainingen verzorgd die ontzettend leerzaam waren. We hebben veel geoefend en geleerd hoe we het kunnen toepassen in de praktijk. Het is heel waardevol om het geleerde in te zetten in het werkveld om zo makkelijker het gesprek met kinderen aan te gaan en om ze beter te leren begrijpen. Ik kijk erg uit naar blok 2 om nog meer de verdieping in te gaan.